Sunday, February 11, 2007

Loppuarvio Mbabanesta

Hoitojakso 10.1.-12.2.2007

Huomenna siirrymme sivistyksen ulottumattomiin Swazimaan maaseudulle, missa porukka viela parjailee alle dollarilla paivassa. Mita siella teemme, ei hajuakaan. Tomi tod nak jotain hyodyllista sahkoon liittyvaa ja Tarja tiskaa tehdakseen edes jotain hyodyllista. Blogi vaikenee sen vuoksi noin reiluksi viikoksi, alkaa siis huolestuko!

Kohta on edessa haikeat jaahyvaiset Sandra Leen riivioiden kanssa. Nippu harmaista hiuksia on kasvanut Tarjan paahan taman neljan viikon aikana yrittaessa pitaa edes jotain joota 15 mukulalle, mutta ikava niita on jo nyt... Enaa ei pikku Fikile juokse aamulla vastaan "Mommy!" eika tarvitse kayttaa niska-persotetta saadakseen viisi penikkaa pois autotallista, sniif.

Mbabane on ollut mukava paikka asua ja elaa, mutta kovin afrikkalaiseksi tata kaupunkia ei kai voi sanoa. Huomisesta lahtien naemme toivottavasti vahan "OG:mpaa" meininkia. ...Nettikahvilan tati hatistelee pois, muutama minuutti enaa armonaikaa. Joudun siis paattamaan raporttini taalta tahan, kurkatkaa alempaa kuvia viikon takaiselta reissulta Mkhaya Private Game Reserveen.

1 comment:

-a- ;) said...

Moikka,kun taas tulette takaisin sivistyksen pariin, niin tsekkaa Tarja meilit. Kela lähetti kivan kirjeen johon on aikaa reagoida sitten viikon päästä enää pari viikkoa.

Toivon siis, että palaatte sivistyksen pariin eikä hirmuinen Zarvikuono syö teitä suihinsa :)