Tuesday, January 23, 2007

Valokuvia 1

Gwamile Streetin (pääkatu) ja Somhlolo Roadin (kotikatu) risteys, Mbabane

Penthouse at night – this is where all magic happens

Tomi a.k.a. Jack Bauer sekä Pimppa-korolla. Ensimmäistä päivää vasemmanpuoleisessa liikenteessä – lähtisitkö tämän miehen kyytiin?

Kent Rock B&B, kotimme kaukana kotoa

Magugan pato matkalla Mbabanesta Piggs Peakiin, altaan tilavuus 336 milj.kuutiometriä

Phophonyane Nature Reserve

Malolotja Nature Reserve

2 comments:

-a- ;) said...

Moikka, näiden turistikuvien perusteella voisin hyvinkin alkaa epäilemään että olette vahingossa nouseet siellä Madridissa väärään koneeseen, teidän piti mennä Afrikkaan; köyhyyden ja kurjuuden tyyssijaan, jossa häijyt ihmiset vaanivat pimeässä silmät kiiluen!

Mahtavaa, että mielikuvani on näin kaukana totuudesta, ehkä joskus saan tuon toisen Karjalaisen mukaan matkaan afrikan "savannille".

Oikeasti, voitteko tuoda sieltä tuliaiseksi tuollaisen "joka kodin" tehokoneen meille lainaan muutamaksi kuukaudeksi. Olis hieman silitytaidolle tarvetta :)

Tsemppiä molemmille ja muistakaa pitää jalat maata vasten sähkön kanssa leikkiessä!

ps. jätin kyllä "Hopian" valheista huolimatta eilen tänne kommentteja mutta taisin joutua sivupäivityksen uhriksi ja kommenttini hävisi, ihan oikeasti näin kävi ;) (tai sitten vain olen ihan oikeasti sika huono saksassa)
pps. kämppä ja kukat ovat kondiksessa

Terhi said...

Täh? Mä luulin että te olette Afrikassa !?! Hienoa että saitte kuvia näytille tänne meille muillekin. Uskoisin että ennakkoluulot karsiutuivat aikas monelta kuvien perusteella :)
(Tahtoo lisää kuvia...)

Täällä sitä vain pakastaa, meillä ollaan kärsitty vatsataudista koko perhe (päätettiin ottaa se teidän puolestanne) ja nyt sitten likat saivat lisäksi flunssan. Olisitte nähneet ilmeen kun tänään pääsivät ensimmäistä kertaa viikkoon peuhaamaan lumeen... Ulkona on ihanan valoisaa ainakin nyt vähän aikaa.

Pärjäilkäähän siellä ja muistakaa kirjoitella ahkerasti tänne blogiin. Tämä kuuluu jo suosikkeihin ja täytyy tarkastaa ainakin 2 x päivässä. Ja sitten vielä Extra-Haleja pikkuveikalle.